سید رسول منگل به عنوان رئیس جدید شفاخانه تدریسی میوند معرفی و به کارش آغاز کرد

IT_Director
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۹/۲۸ - ۹:۴۴
سید رسول منگل به عنوان رئیس جدید شفاخانه تدریسی میوند معرفی و به کارش آغاز کرد

در محفلی که به همین مناسبت در شفاخانه میوند برگزار شده بود دوکتور سید رسول منگل به حیث رئیس جدید شفاخانه تدریسی میوند با حضور رئیس منابع بشری وزارت تحصیلات عالی مفتی عبدالکریم امیری در حالی‌که دوکتور مفتی اسدالله نجات رئیس پوهنتون علوم طبی کابل و شماری از اعضای هیئت رهبری پوهنتون حضور داشتند، به داکتران، استادان و کارمندان آن شفاخانه معرفی گردید.

رئیس پوهنتون علوم طبی کابل ضمن صحبت در مورد مقدس بودن رشته طبابت گفت که تغییر و تبدیل به هدف نیاز و بهبود در امور یک اداره صورت می گیرد تا اداره طوری‌که لازم است مدیریت و رهبری شود، وی از کمبودی ها و مشکلات شفاخانه یاد آوری کرده و از رئیس جدید و عموم داکتران خواست تا با همکاری های همه جانبه، بخش آموزش و عرضه خدمات صحی این شفاخانه را رهبری خوب نمایند.

مفتی عبدالکریم امیری رئیس منابع بشری وزارت تحصیلات عالی مکتوب تقرری رئیس شفاخانه تدریسی میوند را به خوانش گرفته گفت، تغییر و تبدیل یک اصل است و کار باید به اهل کار سپرده شود، وی افزود، هنوز هم شماری زیادی از بیماران بخاطر تداوی به خارج از کشور میروند که جهت جلوگیری و کسب اعتماد مردم بالای صحت، در قسمت عرضه خدمات صحی توجه جدی صورت گیرد.

رئیس جدید شفاخانه تدریسی میوند روی برنامه های خویش صحبت نموده گفت که اصلاحات و تغییرات با یک شخص در اداره به وجود نمی آید، باید دست به دست هم داده تا کیفیت تدریس و عرضه خدمات صحی را بالا ببریم و بهترین عملیات های پیشرفته و معیاری را در بخش های مختلف این شفاخانه داشته باشیم. داکتر منگل افزود که صحت ضرورت مردم است و ما باید کادرها را به شکل درست آموزش دهیم تا نسل های آینده کشور طوری که انتظار دارند برای شان عرضه خدمات صحی ارایه گردد.

گفتنی است که دوکتور سید رسول منگل پیش از این به عنوان رئیس اقتصاد و تمویل کننده و رئیس بررسی از تطبیق قوانین صحی وزارت صحت عامه انجام وظیفه نموده است.
 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۹:۴۹
Background image

به ادامه سلسله ابتکارات و دستاوردهای فارغان دیپارتمنت تکنالوژی انجنیری طبی این پوهنتون شماری از فارغان این دیپارتمنت موفق به طراحی و ساخت چراغ سیار جراحی با نام Smart Mobile Surgical Light  گردیده‌اند.

این چراغ با درنظر گرفتن نیازمندی‌های عملی اتاق عملیات در شفاخانه‌ها ساخته شده و قابلیت تنظیم ارتفاع، تغییر زاویهٔ نور، و جابه‌جایی آسان را دارا می‌باشد. چراغ مذکور با سیستم کنترول. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۹:۲۹
Background image

در ادامهٔ دستاوردهای دیپارتمنت تکنالوژی انجنیری طبی پوهنتون علوم طبی کابل، شماری از فارغان این دیپارتمنت موفق به طراحی و ساخت ماشین انکوباتور (Incubator Machine) گردیده‌اند؛ دستگاهی که نقش حیاتی در مراقبت از نوزادان نارس و کم‌وزن دارد.

این انکوباتور با هدف فراهم‌آوردن محیطی گرم، مرطوب و پاک برای نوزادان تازه‌متولدشده ساخته شده است تا روند رشد طبیعی آنان در شرایط ثابت و قابل‌کنترول ادامه یابد. دستگاه یادشده از لحاظ. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۴ - ۱۰:۵
Background image

شماری از محصلان فارغ‌التحصیل دیپارتمنت تکنالوژی انجنیری طبی پوهنځی علوم متمم صحی پوهنتون علوم طبی کابل، موفق به طراحی و ساخت یک پایه دستگاه گرم‌کننده نوزاد (Infant Warm Care) گردیده‌اند که از لحاظ فنی و ساختمانی با نمونه‌های معیاری جهانی قابل مقایسه است.

این دستگاه برای حفظ حرارت بدن نوزادان تازه‌ متولد شده، به‌ویژه نوزادان نارس یا دارای وزن کم طراحی شده است؛ گروه سازنده می‌گوید هدف‌شان از این ابتکار، کمک به کاهش مرگ‌ومیر نوزادان در. . .

BACK TO NEWS