محفل افتتاحیه اولین دور دفاع پایان‌نامه محصلان پوهنځی طب در پوهنتون علوم طبی کابل

IT_Director
چهارشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۹ - ۱۱:۲۷
محفل افتتاحیه اولین دور دفاع پایان‌نامه محصلان پوهنځی طب در پوهنتون علوم طبی کابل

روز دوشنبه 17 میزان سال روان مراسم افتتاحیه این برنامه که با حضور مفتی دوکتور اسدالله نجات سرپرست پوهنتون علوم طبی کابل، پوهاند دوکتور نجیب الله امرخیل معاون علمی، استاد عطاءالله فیضی معاون امور محصلان و روئسای پوهنځی‌ها در تالار نمبر(۱)کنفرانس‌های علمی برگزار شده بود، برای نخستین بار محصلان پوهنځی طب پوهنتون علوم طبی کابل بعد از تکمیل دوره ستاژ از پایان نامه‌های خویش دفاع کردند.

سرپرست پوهنتون علوم طبی کابل دفاع پایان‌نامه را برای محصلان پوهنځی طب با اهمیت و ارزش دانسته گفت که این پروسه قبلاً در این پوهنتون وجود نداشت و اکنون که پروسه دفاع پایان نامه برای محصلین پوهنځی طب ایجاد شده است می‌تواند محصلان را بعد از فراغت با اهمیت تحقیق وعوامل امراض آشنا نماید.

در ادامه معاون علمی پوهنتون در مورد سند MD معلومات همه جانبه ارایه کرده و گفت که پوهنتون علوم طبی کابل همواره کوشش می کند تا داکتران مسلکی و ورزیده را تقدیم جامعه کند.

در این مراسم معاون امور محصلان روی اهمیت و اثرگذاری نوشتن پایان‌نامه صحبت کرده و گفت که نوشتن پایان نامه از طرف محصلان در جریان تحصیل، محصل به شکل تدریجی با روش و میتودهای تحقیق آشنایی پیدا می‌کنند و از سوی دیگر تحقیقات شان در جامعه اثر گذار می باشد.

در اخیر محفل، هفت تن از ستاژران پوهنځی طب که در مورد امراض مختلف پایان نامه های خویش را تهیه و ترتیب نموده بودند در حضور اشتراک کنندگان ارایه کردند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۴:۹
Background image

شفاخانه تدریسی چشم پوهنتون علوم طبی کابل «ابوعلی ابن‌سینا» در دو ربع نخست سال مالی ۱۴۰۵، شاهد افزایش شمار عملیات بوده است.

بر اساس آمار ارائه‌شده از سوی این شفاخانه، در دو ربع نخست سال مالی ۱۴۰۵، مجموعاً ۱٬۲۲۳ عملیات در این شفاخانه انجام شده است؛ در حالی‌که در دو ربع اخیر سال مالی ۱۴۰۴، شمار عملیات انجام. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۴:۹
Background image

.

دیپارتمنت جراحی عاجل و تروما شفاخانه تدریسی علی‌آباد پوهنتون علوم طبی کابل «ابوعلی ابن‌سینا»، پس از انجام معاینات لازم و تشخیص توده در سر پانکراس (Pancreatic Head Mass)، عمل جراحی تخصصی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۹:۰
Background image

این سمینار با حضور شماری از هیئت رهبری پوهنتون، محصلان، استادان و کارمندان با هدف ارتقای آگاهی و شناخت بیشتر از پوهنحی طب برگزار شد.

در آغاز سمینار، الحاج شیخ‌الحدیث مفتی احسان‌الله ابوالفیضان، رئیس پوهنتون علوم طبی کابل، درباره ارزش علم و جایگاه علم طبابت در حفظ و بهبود زندگی انسان صحبت کرد. وی همچنان به نقش. . .

BACK TO NEWS