پوهنتون علوم طبی کابل امروز شاهد برگزاری یک محفل باشکوه فراغت بود که در آن ۷۹ تن از متخصصان رشته‌های تخصص و ۱۲۰ تن از فارغان برنامه‌های ماستری صحت عامه و تغذی پس از سپری کردن دوره‌های آموزش‌های مسلکی، سند فراغت خود را دریافت کردند.

IT_Director
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۹:۱۹
پوهنتون علوم طبی کابل امروز شاهد برگزاری یک محفل باشکوه فراغت بود که در آن ۷۹ تن از متخصصان رشته‌های تخصص و ۱۲۰ تن از فارغان برنامه‌های ماستری صحت عامه و تغذی پس از سپری کردن دوره‌های آموزش‌های مسلکی، سند فراغت خود را دریافت کردند.

پوهنتون علوم طبی کابل امروز شاهد برگزاری یک محفل باشکوه فراغت بود که در آن ۷۹ تن از متخصصان رشته‌های تخصص و ۱۲۰ تن از فارغان برنامه‌های ماستری صحت عامه و تغذی پس از سپری کردن دوره‌های آموزش‌های مسلکی، سند فراغت خود را دریافت کردند. این محفل با حضور مقامات عالی رتبه امارت اسلامی افغانستان، استادان و مهمانان ویژه برگزار شد و فضایی سرشار از شور و شوق علمی و امید به آینده را فراهم ساخت.

در آغاز محفل، رئیس پوهنتون علوم طبی کابل، شیخ احادیث مفتی احسان‌الله ابوالفضان، ضمن تبریکی و خوش‌آمدگویی به مهمانان، گفت: «کسب علم، بزرگ‌ترین و ارزشمندترین نعمت است. سرچشمۀ همۀ علوم دینی و دنیوی از کلمۀ «اقرا» در قرآن کریم آغاز شده است.» وی افزود: که مسئولیت شما نسبت به جامعه سنگین‌تر است، زیرا تحصیل شما با حداقل بودجۀ کشور فراهم شده است. از شما انتظار می‌رود با صداقت و اخلاص، در خدمت جامعه باشید.

سپس شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم وزیر تحصیلات عالی، نیز در سخنرانی خود فراغت فارغان را تبریک گفته و بیان داشت:  « مشکلاتی که در زمینۀ تداوی بیماری‌ها وجود داشت و بیماران مجبور بودند به کشورهای خارجی سفر کنند، تا حد زیادی رفع شده که این موفقیت به تلاش های شما داکتران گرامی حاصل شده است.» وی تأکید کرد که به کشور و رشتۀ خود پایبند باشید و مطابق اصول اسلامی و شریعت به مردم خدمت کنید؛ زیرا جامعه بیش از هر زمان دیگری به خدمات شما نیازمند است.

در ادامه برنامه دکتور عبدالطیف نظری، معین مسلکی وزارت اقتصاد گفت: « تقویت طبابت و کاهش مرگ‌ومیر بیماران می‌تواند کشور را خودکفا کند. از شما متخصصان انتظار می‌رود در فراگیری علوم نوین طبابت تلاش و تحقیق کنید تا این میراث ارزشمند برای نسل‌های آینده باقی بماند.»

همچنان شیخ ضیاء الرحمن مدنی، معین علمی وزارت تحصیلات عالی از فارغان خواست که تلاش و کوشش خود را در زمینۀ طبابت افزایش دهند و افزود: «وزارت تحصیلات عالی همواره در تلاش است تا امکانات لازم این بخش را فراهم کرده و زمینۀ جذب و استخدام افراد شایسته را مهیا سازد.»

این محفل، علاوه بر تقدیر از دستاوردهای علمی فارغان، نشان‌دهنده تلاش‌های مستمر پوهنتون علوم طبی کابل در تربیت متخصصان متعهد و توانمند برای خدمت به مردم و ارتقای سطح سلامت جامعه است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۹:۴
Background image

سمیناری با هدف آگاهی‌دهی و وقایه از استعمال مواد مخدر، از سوی مرکز ۴۵۰ بستر تداوی معتادین مواد مخدر مربوط ریاست برنامه ملی تداوی معتادین، برای محصلان پوهنتون علوم طبی کابل برگزار گردید.

در آغاز این برنامه، فضل هادی صدیقی رئیس پوهنحی نرسنگ، ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک‌کنندگان، در مورد چگونگی و اهمیت برگزاری این سمینار صحبت کرده و چنین برنامه ها را در بلند بردن سطح آگاهی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۸:۲۹
Background image

پروژه ساخت تصفیه خانه فاضلاب به ارزش مجموعی ۱۵ میلیون و ۶۱۲ هزار افغانی در شفاخانه تدریسی میوند پوهنتون علوم طبی کابل «ابو علی ابن سینا»، با حضور هیئت رهبری پوهنتون، نمایندگان ریاست عمومی شرکت‌های امارتی و مسئولین بخش فاضلاب، طی مراسم رسمی افتتاح ...

پروژه ساخت تصفیه خانه فاضلاب به ارزش مجموعی ۱۵ میلیون و ۶۱۲ هزار افغانی در شفاخانه تدریسی میوند پوهنتون علوم طبی کابل «ابو علی ابن سینا»، با حضور هیئت رهبری پوهنتون، نمایندگان ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۴:۰
Background image

محفل اعلان نتایج امتحان دروس دینی کارمندان اداری پوهنتون علوم طبی کابل با حضور شماری از اعضای هیئت رهبری پوهنتون و رئیس دعوت و ارشاد وزارت تحصیلات عالی برگزار شد. در این محفل، آن‌عده از کارمندان که نمرات بلند را کسب کرده بودند، مورد تقدیر و

محفل اعلان نتایج امتحان دروس دینی کارمندان اداری پوهنتون علوم طبی کابل با حضور شماری از اعضای هیئت رهبری پوهنتون و رئیس دعوت و ارشاد وزارت تحصیلات عالی برگزار شد. در این محفل، آن‌عده از. . .

BACK TO NEWS