جلسه شورای اداری پوهنتون علوم طبی کابل تدویر شد

IT_Director
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱/۹ - ۹:۳۴
جلسه شورای اداری پوهنتون علوم طبی کابل تدویر شد

پوهنیار دوکتور فضل الرحمن رحمانی رئیس پوهنتون علوم طبی کابل امروز ششم ماه مبارک رمضان جلسه شورای اداری را برگزار و در رابطه به امور ضروری و مسایل اداری پوهنتون و شفاخانه های کادری با اعضای جلسه بحث و تبادل نظر کرد.

در این جلسه رئیس پوهنتون در مورد ایجاد دواخانه شخصی در داخل شفاخانه تدریسی میوند که توسط افراد غیر رسمی پیشنهاد گردیده بود معلومات همه جانبه ارایه کرد و فیصله بر آن شد تا از ایجاد آن معذرت خواسته شود و تاکید شد تا از طریق ریاست تصدی فارمسی دواخانه ها در شفاخانه های کادری این نهاد ایجاد تا برای دولت عواید به دست آید.

در ادامه طبق آجندا در رابطه به انتقال شفاخانه ستوماتولوژی به تعمیر سرویس داخله علی آباد، ایجاد برنامه ماستری تغذی، نوکریوالی شفاخانه تدریسی علی آباد، و تقاعد کارمندان اداری بعد از بحث های همه جانبه فیصله های لازم اتخاذ شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۵۶
Background image

عمل جراحی اندوسکوپیک پروستات به روش  (Transurethral Resection of the Prostate - TURP)  بالای بیمار ۶۰ ساله مبتلا به بزرگی غده پروستات در دیپارتمنت یورولوژی شفاخانه تدریسی علی‌آباد پوهنتون علوم طبی کابل «ابوعلی ابن‌سینا» با موفقیت انجام شد.

این بیمار با علایم انسداد مجاری ادراری تحتانی و مشکلات شدید به شفاخانه مراجعه کرده بود. پس از انجام معاینات تشخیصیه و بررسی‌های تخصصی یورولوژیک، بزرگی پروستات (Benign Prostatic. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۹:۱۰
Background image

برنامه دروس افتخاری برای محصلان پوهنتون علوم طبی کابل «ابوعلی ابن‌سینا» با اشتراک جمعی از محصلان از سوی علمای جید کشور در این پوهنتون آغاز گردید.

هدف از برگزاری این برنامه، آشنایی هرچه بیشتر محصلان با علوم دینی، عقیدتی و ارزش‌های اسلامی در کنار فراگیری علوم عصری و مسلکی می باشد تا محصلان بتوانند در کنار کسب دانش تخصصی، از آموزه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۱۴:۵۵
Background image

معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون علوم طبی کابل به منظور ارتقای ظرفیت‌های علمی و تحقیقی استادان، محصلان برنامه‌های ماستری و تخصصی، ورکشاپ آموزشی نرم‌افزار SPSS را آغاز کرد.

معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون علوم طبی کابل به منظور ارتقای ظرفیت‌های علمی و تحقیقی استادان، محصلان برنامه‌های ماستری و تخصصی، ورکشاپ آموزشی نرم‌افزار SPSS را آغاز کرد.

این. . .

BACK TO NEWS