امضای تفاهم‌نامه همکاری میان پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا و موسسه تحصیلات عالی زاول

IT_Director
دوشنبه ۱۳۹۸/۹/۱۱ - ۱۰:۷
تفاهم نامه

این تفاهم‌نامه که روز شنبه(2 قوس 1398) در دفتر ریاست پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا به امضا رسید، از جانب پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا، محترم پوهاند دوکتور وحیدالله مومند رییس و محترم پوهاند دوکتور نجیب‌الله امرخیل معاون علمی؛ از طرف موسسه تحصیلات عالی زاول، محترم دوکتور عبدالقوی اشعه رییس و محترم دوکتور حمیدالله سلجوقی معاون علمی آن موسسه حضور داشتند.
این تفاهم‌نامه برای مدت پنج‌سال دارای اعتبار خواهد بود و هدف اساسی آن، انجام فعالیت‌های مشترک علمی و بهترسازی روند آموزش‌های مسلکی می‌باشد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۵۶
Background image

عمل جراحی اندوسکوپیک پروستات به روش  (Transurethral Resection of the Prostate - TURP)  بالای بیمار ۶۰ ساله مبتلا به بزرگی غده پروستات در دیپارتمنت یورولوژی شفاخانه تدریسی علی‌آباد پوهنتون علوم طبی کابل «ابوعلی ابن‌سینا» با موفقیت انجام شد.

این بیمار با علایم انسداد مجاری ادراری تحتانی و مشکلات شدید به شفاخانه مراجعه کرده بود. پس از انجام معاینات تشخیصیه و بررسی‌های تخصصی یورولوژیک، بزرگی پروستات (Benign Prostatic. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۹:۱۰
Background image

برنامه دروس افتخاری برای محصلان پوهنتون علوم طبی کابل «ابوعلی ابن‌سینا» با اشتراک جمعی از محصلان از سوی علمای جید کشور در این پوهنتون آغاز گردید.

هدف از برگزاری این برنامه، آشنایی هرچه بیشتر محصلان با علوم دینی، عقیدتی و ارزش‌های اسلامی در کنار فراگیری علوم عصری و مسلکی می باشد تا محصلان بتوانند در کنار کسب دانش تخصصی، از آموزه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۱۴:۵۵
Background image

معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون علوم طبی کابل به منظور ارتقای ظرفیت‌های علمی و تحقیقی استادان، محصلان برنامه‌های ماستری و تخصصی، ورکشاپ آموزشی نرم‌افزار SPSS را آغاز کرد.

معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون علوم طبی کابل به منظور ارتقای ظرفیت‌های علمی و تحقیقی استادان، محصلان برنامه‌های ماستری و تخصصی، ورکشاپ آموزشی نرم‌افزار SPSS را آغاز کرد.

این. . .

BACK TO NEWS