تدویر شورای علمی پوهنتون علوم طبی کابل

شورای علمی پوهنتون علوم طبی کابل به هدف تصامیم لازم در رابطه به موضوعات مهم اکادمیک تحت ریاست پوهنیار دوکتور فضل الرحمن رحمانی رئیس پوهنتون علوم طبی کابل امروز سه شنبه مورخ 10 ذوالقعده الحرام 1444هـ ق با حضور معاونین، روئسای پوهنځیها و شفاخانههای تدریسی و سایر اعضای این شورا تدویر یافت.
در آغاز جلسه مولوی حبیب الله حماد آمر دعوت و ارشاد این پوهنتون روی مسائل صداقت، اخلاص و امانت داری در امور اداری، صحی و تدریسی با بیان احادیث نبوی ( صلی اله علیه و سلم) سنخرانی نمود.
در ادامه رئیس پوهنتون علوم طبی کابل در این جلسه در مورد تجدید نظر روی بعد تخنیکی طرزالعمل امتحان کادر علمی و فراهم سازی سهولت بیشتر در امتحان کادر علمی برای کاندیدان صحبت نمود و اعضای شورای علمی نیز هر کدام ضمن همنظری به بهبودی آن تاکید کردند، کمیتهی از آدرس این شورا توظیف شد تا این طرزالعمل را مورد بررسی قرار دهند.
در اخیر جلسه طبق آجندا ترفیعات و تقرر اعضای کادر علمی این نهاد را مورد بررسی قرار دادند و بعد از ارایه نظریات از سوی اعضای شورا تصامیم لازم اتخاذ گردید.