یک تن از محصلان پوهنتون علوم طبی کابل جایزه بهترین ارایه کننده مقالات تحقیقی را در کنفرانس سالانه علمی و بین المللی به دست آورد

IT_Director
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۷ - ۱۰:۰
د کابل طبي علومو پوهنتون یو محصل په یوکلني نړیوال او علمي کنفرانس کې د غوره څېړنیزې مقالې وړاندې کوونکي جایزه وګټله

یک تن از محصلان صنف چهارم پوهنځی صحت عامه پوهنتون علوم طبی کابل به نام بشیر احمد در یک کنفرانس سالانه علمی و بین المللی از میان ۷۰ ارایه کننده جایزه بهترین و مقام اول ارایه کننده مقالات تحقیقی را به دست آورد.

این کنفرانس که در انستیتوت طبی فرانسه برای مادران و اطفال (FMIC) برگزار شده بود برای نخستین بار به تعداد ۲۸ تن محصلان صنف چهارم پوهنځی صحت عامه پوهنتون علوم طبی کابل شرکت و مقالات تحقیقی شان را تحت عناوین مختلف در بخش های تغذی، حفظ الصحه، تعلیمات صحی، صحت شغلی و محیطی، مدیریت سیستم صحی و امراض ساری و غیر ساری در حضور شرکت کنندگان داخلی و خارجی ارایه کردند.

گفتنی است که در این کنفرانس مقاله تحقیقی که از سوی بشیر احمد ارایه شد مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفته و جایزه که برای مقام اول در نظر گرفته شده بود برایش عطا شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۴:۹
Background image

شفاخانه تدریسی چشم پوهنتون علوم طبی کابل «ابوعلی ابن‌سینا» در دو ربع نخست سال مالی ۱۴۰۵، شاهد افزایش شمار عملیات بوده است.

بر اساس آمار ارائه‌شده از سوی این شفاخانه، در دو ربع نخست سال مالی ۱۴۰۵، مجموعاً ۱٬۲۲۳ عملیات در این شفاخانه انجام شده است؛ در حالی‌که در دو ربع اخیر سال مالی ۱۴۰۴، شمار عملیات انجام. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۴:۹
Background image

.

دیپارتمنت جراحی عاجل و تروما شفاخانه تدریسی علی‌آباد پوهنتون علوم طبی کابل «ابوعلی ابن‌سینا»، پس از انجام معاینات لازم و تشخیص توده در سر پانکراس (Pancreatic Head Mass)، عمل جراحی تخصصی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۹:۰
Background image

این سمینار با حضور شماری از هیئت رهبری پوهنتون، محصلان، استادان و کارمندان با هدف ارتقای آگاهی و شناخت بیشتر از پوهنحی طب برگزار شد.

در آغاز سمینار، الحاج شیخ‌الحدیث مفتی احسان‌الله ابوالفیضان، رئیس پوهنتون علوم طبی کابل، درباره ارزش علم و جایگاه علم طبابت در حفظ و بهبود زندگی انسان صحبت کرد. وی همچنان به نقش. . .

BACK TO NEWS