شماری از اعضای هیئت رهبری پوهنتون علوم طبی کابل در یک نشست با نمایندگان موسسه Eastern Mediterranean Public Health Network (EMPHNET)  روی گسترش روابط و همکاری‌های همه‌جانبه بحث و گفتگو کردند.

IT_Director
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۱۰:۴
شماری از اعضای هیئت رهبری پوهنتون علوم طبی کابل در یک نشست با نمایندگان موسسه Eastern Mediterranean Public Health Network (EMPHNET)  روی گسترش روابط و همکاری‌های همه‌جانبه بحث و گفتگو کردند.

در این جلسه، مولوی عبدالرحمن مرحون معاون مالی و اداری پوهنتون بر همکاری‌های متقابل تاکید کرده و خواهان افزایش همکاری این موسسه در بخش‌های مختلف پوهنتون و برگزاری نشست‌های بیشتر شد.

در ادامه این نشست، هیئت رهبری پوهنتون بر همکاری موسسه EMPHNET در بخش های تحقیقات علمی، ارائه خدمات صحی، آموزش، ارتقای ظرفیت و تقویت کتابخانه پوهنتون تأکید کردند.

نمایندگان موسسه EMPHNET ضمن ابراز رضایت از همکاری با پوهنتون علوم طبی کابل، اطمینان دادند که در تمامی زمینه‌های ممکن، حمایت و همکاری خود را ارائه خواهند کرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۶ - ۹:۳۷
Background image

پوهنتون علوم طبی کابل به منظور تقویت ارتقای سطح علمی خود، امتحان رقابتی برای ۱۷ بست کادری جدید برگزار کرد. این امتحان با هدف جذب اساتید مجرب و متخصص برای دیپارتمنت‌های مختلف با حضور هیئت رهبری پوهنتون علوم طبی کابل «ابو علی ابن سینا«  برگزار گردید.

در این امتحان رقابتی  بیشتر از ۴۰ تن  از کاندیدان در رشته‌های تخصصی و مختلف پوهنتون علوم طبی کابل اشتراک داشتند.

این اقدام به منظور جذب استعدادهای برتر در بخش تدریسی و پژوهشی دانشگاه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۶ - ۹:۳۴
Background image

عمل جراحی وصل دوباره تندون (پی ) دست بیمار ۳ ساله توسط داکتران دیپارتمنت جراحی پلاستیک شفاخانه تدریسی میوند پوهنتون علوم طبی کابل« ابو علی ابن سینا» با موفقیت انجام شد. 

به گفته داکتر فهیم فهام عضو این دیپارتمنت، بیمار به علت ناتوانی در حرکت و جمع کردن انگشتان دست راست به خصوص انگشت چهارم به  این شفاخانه مراجعه کرده بود.پس از انجام معاینات فزیکی و. . .

BACK TO NEWS