نشست تهیه گزارش تحقیقی پیرامون ازدیاد واقعات سرطان درکشور دایر شد

IT_Director
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۲۶ - ۱۱:۱۷
نشست تهیه گزارش تحقیقی پیرامون ازدیاد واقعات سرطان درکشور دایر شد

امروز چهارشنبه مورخ 25 حوت 1400 نشست به منظور تهیه گزارش تحقیقی پیرامون تأثیرات شعاعی کیمیاوی و ارتباط آن با ازدیاد واقعات سرطان در بیست سال اخیر جنگ و استفاده از سلاح های مختلف النوع توسط اشغالگران خارجی در افغانستان، با اشتراک پوهنیار دوکتور فضل الرحمن رحمانی رییس پوهنتون علوم طبی کابل، پوهاند دوکتور نجیب الله امرخیل معاون امور علمی و اعضای دیپارتمنت‌های این پوهنتون دایر شد.

در این نشست رییس پوهنتون علوم طبی کابل ضمن خوش آمدگویی به اعضای مجلس، در رابطه به موضوع صحبت نموده و این تحقیقات را در شرایط کنونی افغانستان که امراض سرطانی رو به افزایش است، مهم و ضروری دانست.

پوهاند دوکتور نجیب الله امرخیل معاون امور علمی در این جلسه نیز روی ابعاد مختلف آن صحبت نموده و همچنان در رابطه به دریافت راه حل‌ مناسب جهت تهیه گزارش تحقیقی در مورد استفاده از سلاح های مختلف النوع در افغانستان، بحث های همه جانبه صورت گرفته و تصامیم لازم، اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۱۰:۳۶
Background image

...

کار بازسازی حوض پوهنتون علوم طبی کابل که چندی قبل آغاز شده بود تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. هم‌زمان با آن، یک باب مهمان‌خانه جدید نیز در پوهنتون اعمار و توسط شیخ الحدیث مولوی صاحب. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۱۰:۱۶
Background image

جلسه فوق‌العاده شورای علمی پوهنتون علوم طبی کابل با حضور شیخ الحدیث مولوی صاحب نداء محمد ندیم وزیر تحصیلات عالی برگزار شد. در این نشست، بحث‌های همه‌جانبه پیرامون راه‌حل مشکلات، ارایه نظریات سازنده و پیشنهادات جهت توسعه و انکشاف پوهنتون صورت گرفت.

در آغاز این جلسه، شیخ الحدیث مفتی احسان الله ابوالفیضان رئیس پوهنتون علوم طبی کابل ضمن خوش‌آمدید به وزیر تحصیلات عالی از حضور و توجه ایشان به مسائل علمی و اکادمیک این نهاد قدردانی نمود.. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۹:۴۰
Background image

بر اساس گزارش شفاخانه تدریسی میوند برای نخستین‌بار به سطح شفاخانه های دولتی عمل جراحی پرده گوش (تیمپانوپلاستی) با استفاده از اندوسکوپ و روش‌های جدید و معیاری در این شفاخانه به گونه موفقانه انجام شد.

این دستاورد چشمگیر توسط تیم متخصص گوش‌و‌گلو و بینی شفاخانه عملی گردید.

طی یک سال گذشته با انجام صدها عمل جراحی پیچیده به شمول جراحی پرده گوش (تیمپانوپلاستی) در شفاخانه تدریسی میوند،. . .

BACK TO NEWS