...

IT_Director
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۸:۵۲
...

داکتران دیپارتمنت جراحی پلاستیک شفاخانه تدریسی میوند موفق به انجام یک عمل جراحی پیچیده روی کودک پنج‌ساله شدند. این کودک با مشکل ناتوانی کامل در حرکت دست چپ و وجود کتله اضافی در ناحیه کف دست به شفاخانه مراجعه کرده بود. پس از معاینات دقیق، داکتران تصمیم به برداشتن کتله و ترمیم رشته عصبی دست گرفتند.

به گفته داکتر فهیم فهام، عضو دیپارتمنت جراحی پلاستیک، در جریان عمل جراحی، کتله اضافی به‌طور کامل برداشته شد و رشته عصبی قطع‌شده با دقت بالا دوباره وصل گردید. وضعیت عمومی بیمار پس از عمل رضایت‌بخش گزارش شده و قرار است به زودی از شفاخانه مرخص شود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۹:۰
Background image

آمریت ارتباط و آگاهی عامه (نشرات) پوهنتون علوم طبی کابل به منظور آگاهی‌دهی و ترویج ارزش‌های دینی، یک بروشر معلوماتی در مورد ماه مبارک رمضان تهیه و توزیع کرده است. 

آمریت ارتباط و آگاهی عامه (نشرات) پوهنتون علوم طبی کابل به منظور آگاهی‌دهی و ترویج ارزش‌های دینی، یک بروشر معلوماتی در مورد ماه مبارک رمضان تهیه و توزیع کرده است. 

این بروشر حاوی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۸:۵۶
Background image

مشاور و شماری از رئیسان معینیت مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی کشور به منظور ارزیابی روند کاری معاونیت مالی و اداری پوهنتون و آمریت های مربوطه آن، از پوهنتون علوم طبی کابل «ابوعلی ابن‌سینا» بازدید کرد. 

این هیئت در جریان سفر کاری خویش با معاون مالی و اداری پوهنتون، مسئولان آمریت‌های ارتباط و آگاهی عامه(نشرات)، تدارکات، مالی، امور کارکنان و سایر بخش‌های مربوطه نشست‌های جداگانه برگزار. . .

BACK TO NEWS